Vores historie

I 1989 blev grundstenen til B•GREEN A/S lagt.

Erik Pedersen startede sammen med Karsten Hansen firmaet Callapor A/S. Formålet med firmaet var oprindelig at producere callaknolde i Portugal, hvor der dengang blev ansat en dansk gartner til at forestå produktionen. Den danske gartner er stadig bosat i Portugal, hvor han er gift og har to børn. Firmaet producerer dog ikke callaknolde længere og har siden taget navneforandring til B GREEN by Callapor A/S.

Erik Pedersen startede sideløbende med produktionen af callaknolde import af lerkrukker, og i mange år leverede han lerkrukker til danske gartnere. I 2004 blev Birgitte Hougaard ansat som ansvarlig for at udbygge engrossalget af krukker. Samme år deltog firmaet på Formland for første gang. Langsomt men sikkert udbyggede B GREEN sit kundegrundlag, og i 2009 kom Formex messen i Stockholm med, og i 2011 var B GREEN også at finde på Lillestrøm messen i Norge.

I dag deltager B GREEN A/S årligt på 9 messer. Se vores messekalender her.

Ægte patina

B GREEN A/S’ sortiment er af “den rustikke” linie. Sortimentet af ægte patinerede krukker udbygges løbende, og B GREEN A/S er i dag Europas største udbyder af disse unikke krukker. Serien i RAW cement, som er anerkendt for deres enkelthed, og de klassiske former og størrelser i terracottakrukker opfylder mange behov.

I de senere år er sortimentet udvidet med en meget spændende vintage-serie. Det specielle ved denne serie er, at alle produkterne er ægte gamle. Alle metal- og trækasser har været brugt i produktionen og er ikke nytilvirkede.

B GREENs målsætning er at levere kvalitetsprodukter, som du ikke finder alle steder, til rimelige priser, og for os vægtes god kundeservice meget højt. Som forhandler kan du på vores webshop nemt bestille varer døgnet rundt og vi kan altid fanges på telefon i kontortiden.

B GREEN tager ansvar og arbejder aktivt med miljøspørgsmål i en konstant proces, og der er stor fokus på de forhold, produkterne produceres under. Leverandører og producenter får besøg flere gange årligt for at sikre en optimal forståelse for- og samarbejde om krav til arbejdsforhold.

B GREEN støtter endvidere et børnehjem i Mekong-deltaet i Vietnam.
Læs mere om støtten nedenfor.

Kontaktinformationer

ERIK N. PEDERSEN

DIREKTØR

+45 20487489
Erik@bgreen.dk

BIRGITTE HOUGAARD

SALGS- OG ØKONOMICHEF

+45 40179701
Birgitte@bgreen.dk

SOFIE EGGERSEN

SÆLGER

+45 22507202
Sofie@bgreen.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld

Plads til hjerterum

I vores indkøb bestræber vi os altid på at købe fra mindre producenter, som for eksempel små familiedrevne virksomheder, for på den måde at støtte den lokale befolkning mest muligt. Vi besøger vores leverandører flere gange om året for at sikre os, at arbejdsforholdene er i orden, at der ikke forekommer børnearbejde, og vi kan stå inde for produktionen af de varer, vi tilbyder vores kunder.

B GREEN støtter børnehjemmet Vinh Long Orphanage, som vi besøger mindst en gang om året.

En stor del af vore produkter kommer fra Vietnam, hvor der er stor fattigdom, specielt på landet og i Mekong deltaet. Børnehjem og andre sociale tiltag er meget afhængige af donationer og frivillig arbejdskraft.

I B GREEN falder det os naturligt at hjælpe og støtte op om dette arbejde. Vi har i samråd med vores lokale agent valgt ikke at give penge men derimod naturalier, som vi selv er med til at købe lokalt. På denne måde sikrer vi, at vores hjælp kommer børnene til gode.

B GREEN arbejder aktivt med CSR, og de sidste år har vi støttet Knæk Cancer.
Bl.a. donerede vi i 2017 hele omsætningen af olielampen Sheherazade til Knæk cancer.

Læs mere om Knæk Cancer
Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.
I dag lever ca. 258.000 danskere med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

En fælles indsats for at knække cancer
Knæk Cancer er en ambitiøs overskrift. Men det er ikke desto mindre det mål, TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig. Ikke alene, men sammen med danskerne, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Vi kan ikke udrette mirakler – men vi vil prøve.

Derfor handler en hel uge om to ting: Oplysning og indsamling. Oplysning om sygdom og helbredelse, om forskning og patienter, om død og ikke mindst om liv. I en lang række programmer på TV 2 sættes der fokus på kræften, og undervejs vil pengene blive quizzet, danset og samlet ind til Kræftens Bekæmpelse. Det hele kulminerer i et stort indsamlingsshow på TV 2.

Knæk Cancer er helhjertet handling og håb om nye veje til at komme kræften til livs. Læs mere om Knæk Cancer her.