Ny professionel bestyrelse i B GREEN

De seneste år har B GREEN været i rivende udvikling. Vi er et meget spændende sted på rejsen og griber de muligheder, det giver os. Derfor er tiden nu inde til at opruste med en ny, professionel bestyrelse.

Den nye bestyrelse består af tidligere direktør i Orkla Food og Gasa Group, Hans Schultz, grundlæggeren af Nyibestyrelsen.dk og forfatter, Laura Vilsbæk, B GREENs egen COO, Birgitte Hougaard, og Erik Nørum Pedersen, direktør og ejer af virksomheden.

De tre nye medlemmer er eksperter inden for hvert deres område, hvilket kommer til at være en afgørende videns- og erfaringsmæssig cocktail i ambitionen om at løfte B GREEN til nye højder. Vi lægger fokus på det digitale, på eksporten og på videreudvikling af vores grønne profil.

Direktør Erik Nørum Pedersen siger: ”Den nye sammensætning i bestyrelsen skal løfte niveauet i hele virksomheden. Det er guld værd med en vidende og kompetent bestyrelse.”

 

Bestyrelsesprofiler i B GREEN A/S

 

Hans Schultz har bred erfaring indenfor salg til europæiske forhandlere, udvikling af stærke brands, international sourcing samt optimering af supply chain. Erfaringen er blandt andet opnået som direktør i Orkla Food samt Gasa Group. Hans Schultz udtaler:

”Jeg glæder mig til at deltage i den videre udvikling af B GREEN.  Virksomheden har et robust fundament og en klar og tydelig DNA. Jeg er overbevist om, at det kundefokus og den innovationskraft, der er i organisationen i dag, vil kunne bringe os op på et endnu højere niveau til gavn for B GREENs kunder og medarbejdere. Jeg ser frem til arbejdet sammen med Erik N. Pedersen og den øvrige bestyrelse.”

 

Foruden Hans Schultz opruster B GREEN styrkerne med Laura Vilsbæk. Laura er en dygtig og kompetent bestyrelsesperson med stor erfaring indenfor strategisk og digital forretningsudvikling. Hun er grundlæggeren af Nyibestyrelsen.dk og har gennem mange år været en aktiv del af Bestyrelseskvinder, der arbejder på at få flere kvinder i bestyrelseslokalerne. Som bestyrelseskvinde og konsulent har hun hjulpet mange virksomheder med digital transformation, og den erfaring kan B GREEN drage stor nytte af.

 

 

COO Birgitte Hougaard har været en del af direktionen i B GREEN gennem mange år. Birgitte har blandt andet været primus motor i opbygningen af virksomhedens eksport. Hun indtræder nu i bestyrelsen og glæder sig til sammen med Laura, Hans og Erik at videreudvikle B GREEN.