Ny standard for kvalitet og holdbarhed – læs om resultaterne af den seneste rapport

Har du allerede udforsket B GREENs lysunivers, hvor æstetik og ansvarlighed forenes i en skøn symbiose?
Se hele sortimentet >>lige her<<.

Vores lys er fremstillet med omhu hos Diederich Lysstøberi i vores eget lokalområde, hvor hvert enkelt lys gennemgår en stringent kvalitetskontrol for at sikre, at det lever op til vores høje standarder. Og nu er vi stolte over at kunne præsentere resultaterne fra den seneste rapport, der belyser både sodning og brændetid.

Sodfri afbrænding

Når du vælger lys til dit hjem, er det afgørende at finde produkter, der ikke kun er smukke, men også sikre at bruge. Vores lys af fødevareforberedt paraffin opfylder netop disse kriterier.

Den seneste rapport afslører et imponerende sodindex pr. time på 0,00% ! Så du kan nyde den varme glød fra vores lys uden bekymring for snavs eller røg.

Kompromisløs kvalitet og langvarig nydelse

Vægerne i vores lys er lavet af ren bomuld og opfylder den strenge Oeko-Tex 100 standard. Det er din garanti for, at de ikke udleder skadelige stoffer som bly under afbrænding. Derudover er vores lys presset med et tryk svarende til 2 tons, hvilket sikrer, at de brænder længere end de fleste andre lys på markedet.

En af de mest imponerende egenskaber ved vores lys, som rapporten afslører, er netop deres ekstraordinære brændetid. Takket være de unikke produktionsmetoder og materialer af højeste kvalitet har vores lys en af markedets længste brændetider, der sikrer, at du kan nyde deres skønhed time efter time … efter time.

Se hele sortimenetet og find din favoritfarve

Uanset om du leder efter klassisk hvide lys til en elegant middag, dybe røde nuancer til julehøjtiden, eller måske en lækker olivenfarve til at skabe hygge i stuen, så har vi det perfekte lys til dig.

>>Lad dig inspirere af vores brede udvalg her<< og lad dine lys skinne lysere og længere med B GREEN.

>>Udforsk også vores sortiment af rustikke og dekorative stager<<, der fuldender din indretning og giver dine lys den perfekte ramme.

Klik her for mere inspiration


Hold dig opdateret – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eller kontakt os på +45 86 28 36 07 / info@bgreen.dk