Genanvend skårede krukker  

Genanvend skårede krukker til at forbedre dræning i dine plantekrukker

Når du dykker ned i krukkehaven, er der en lille, men vigtig detalje, der ofte overses: bundfyldet. At lægge et lag i bunden af dine krukker hjælper med at sikre, at overskydende vand kan dræne væk.

Mens mange vælger at bruge lecanødder eller småsten som bundfyld, kan vi faktisk udnytte vores skårede krukker på en smart måde i stedet for at smide dem ud.

Hvis du er lidt krukkeglad som os, sker det sandsynligvis fra tid til anden, at krukker går i stykker for dig. I stedet for at se disse skårede krukker som affald, kan du omdanne dem til nyttige skår, der kan tjene som fremragende bundfyld i dine andre krukker.

Sådan gør du det:

Tag dig tid til at knuse krukken yderligere, når uheldet er ude, så du får nogle passende skårstørrelser til at lægge i bunden af dine krukker. Gør det til en vane at opbevare skårede krukker til dette formål.

Ved at genanvende de skårde krukker som bundfyld forlænger du ikke kun deres levetid, men du reducerer også affald og giver dine planter et bedre vækstmiljø. Det er win-win!

Så næste gang en af dine krukker går i stykker, så husk at se det som en mulighed for at skabe et endnu bedre plantehjem i stedet for blot affald. Lad os sammen arbejde mod en mere bæredygtig og grøn havekultur!

Og mangler du nye krukker, finder du dem på vores webshop (hvis du er forhandler) eller ved vores forhandlere (hvis du er privat).

Find krukker af naturligt ler, som dine planter vil elske dig for – lige her.