Helt ny webshop - intuitiv og tilgængelig

Vi er klar med en helt ny webshop, så det bliver meget nemmere for dig at finde rundt.

Den helt store forskel fra den gamle til den nye er muligheden for at tilgå alle produkter uden login. Derfor er det nu muligt for ALLE at få et overblik over hele B GREENs sortiment og detaljeret information om hvert produkt.

For at se priser og handle skal du fortsat være oprettet som forhandler hos os. Når du er logget ind, har du adgang til din egen konto med ordrehistorik, aktive ordrer og lignende – helt som du plejer, bare mere intuitivt og nemmere at navigere i.

Tjek den ud! Hop direkte på shoppen og se vores kæmpe udvalg.

Har du glemt dit login, eller ønsker du et login, så kontakt os her eller ring på +45 86 28 36 07.

 

Få B GREEN nyheder direkte i indbakken – skriv dig op til vores nyhedsbrev

 

Ny webshop