Hold varmen med levende lys i smukke stager

Lun krop og sind med levende lys i smukke stager.

Det er need-to-have – også i år. Derfor har vi samlet alle vores skønne stager med et stort udvalg af farver og størrelser på vores smukke, danskproducerede lys.

Du finder det hele på vores B2B-shop (kræver login) Har du ikke login, eller kan du ikke huske dit login, så ring til os på +45 86 28 36 07  eller skriv til os på info@bgreen.dk – så hjælper vi dig med det samme.

Hvis du har login og er logget ind, er det bare at klikke på “Se den her” lige under billederne. Så kommer du direkte til produktet på shoppen 🙂

Se hele udvalget af lys via linket nederst på siden.

 

Den vendbare lysestage i rust fås nu som julestjernemix! Lucy Star Mix passer til både dyppelys og fyrfadslys. Swipe for flere billeder eller se den her. 

Lucy – den vendbare stage i rust-look til både dyppelys, fyrfadslys og bloklys (Ø6 cm) Fås i tre størrelser.
Swipe for flere billeder eller se den her.

Linnea – rustik stage til fire lys, der kan dekoreres på alle måder. Oplagt som Adventsstage til jul, men lige så sød og fin i foråret, til påske, om sommeren, i efteråret… Stil den på bordet, eller hæng den op! Fås i to størrelser. Swipe for flere billeder eller se den her.

Lærke – rustik stage til fire lys, der kan dekoreres på alle måder. Oplagt som Adventsstage til jul, men lige så sød og fin i foråret, til påske, om sommeren, i efteråret… Fås i to størrelser. Swipe for flere billeder eller se den her.

Margit – skøn, enkel stage i et farvemix af kobber, messing og sort. Sælges som mix. Swipe for flere billeder eller se den her.

Benita – sødt lanterne-mix til bloklys i farverne messing, kobber og sort. Skaber så fine lys-mønstre i de mørke måneder. Swipe for flere billeder eller se den her.

Sussi – den yndigste lille kammerstage i sort jern. Swipe for flere billeder eller se den her.

Bea – en lækker, lille ler-stage i vores klassiske farve, Choko Patina. Med et smukt, langt dyppelys er den en sød og enkel hyggespreder. Swipe for flere billeder eller se den her.

Selma – den enkle og elegante, kobberfarvede stage til dine lange lys. Swipe for flere billeder eller se den her.

Find alle lysene på webshoppen her. Bloklys fås i Ø6 i højderne 10, 15, 20 og 25 cm. Dyppelysene måler Ø2,2 x 40 cm.

 

Du kan læse mere om vores Danskproducerede Lys, men hvis vi skal fremhæve én meget væsentlig detalje her, så er det, at de har markedets længste brændetid (!) – det er værd at tage med 🙂

Du kan som altid lægge ordrer døgnet rundt på webshoppen. Har du glemt dit login, så skriv til info@bgreen.dk.

 


Kontakt os på +45 86 28 36 07 / info@bgreen.dk

Hold dig opdateret – tilmeld dig vores nyhedsbrev