Hold på hyggen med levende lys i smukke stager

Lun krop og sind med levende lys i smukke stager.

Det er need-to-have – også i år. Derfor har vi samlet alle vores skønne stager med et stort udvalg af farver og størrelser på vores smukke, danskproducerede lys.

Du finder det hele på vores B2B-webshop.

Se hele udvalget af lys via linket nederst på siden.

Den vendbare lysestage i rust fås nu som julestjernemix! Lucy Star Mix passer til både dyppelys og fyrfadslys. Swipe for flere billeder eller se den her. 

Lucy – den vendbare stage i rust-look til både dyppelys, fyrfadslys og bloklys (Ø6 cm) Fås i tre størrelser.
Swipe for flere billeder eller se den her.

Linnea – rustik stage til fire lys, der kan dekoreres på alle måder. Oplagt som Adventsstage til jul, men lige så sød og fin i foråret, til påske, om sommeren, i efteråret… Stil den på bordet, eller hæng den op! Fås i to størrelser. Swipe for flere billeder eller se den her.

Lærke – rustik stage til fire lys, der kan dekoreres på alle måder. Oplagt som Adventsstage til jul, men lige så sød og fin i foråret, til påske, om sommeren, i efteråret… Fås i to størrelser. Swipe for flere billeder eller se den her.

Margit – skøn, enkel stage i et farvemix af kobber, messing og sort. Sælges som mix. Swipe for flere billeder eller se den her.

Benita – sødt lanterne-mix til bloklys i farverne messing, kobber og sort. Skaber så fine lys-mønstre i de mørke måneder. Swipe for flere billeder eller se den her.

Sussi – den yndigste lille kammerstage i sort jern. Swipe for flere billeder eller se den her.

Bea – en lækker, lille ler-stage i vores klassiske farve, Choko Patina. Med et smukt, langt dyppelys er den en sød og enkel hyggespreder. Swipe for flere billeder eller se den her.

Selma – den enkle og elegante, kobberfarvede stage til dine lange lys. Swipe for flere billeder eller se den her.

Find alle lysene på webshoppen her. Bloklys fås i Ø6 i højderne 10, 15, 20 og 25 cm. Dyppelysene måler Ø2,2 x 40 cm.

 

Du kan læse mere om vores Danskproducerede Lys, men hvis vi skal fremhæve én meget væsentlig detalje her, så er det, at de har markedets længste brændetid (!) – det er værd at tage med 🙂

Du kan som altid lægge ordrer døgnet rundt på webshoppen. Har du glemt dit login, så skriv til info@bgreen.dk.

 


Kontakt os på +45 86 28 36 07 / info@bgreen.dk

Hold dig opdateret – tilmeld dig vores nyhedsbrev