B GREEN' s udendørs krukker er frostsikre

For at være sikker på garantien af dine B GREEN produkter, har vi lavet en liste med gode råd til, hvordan du sikrer dine krukker mod kulden. At vores krukker er frostsikre betyder, vi garanterer, at krukkerne ikke springer på grund af frost, såfremt du følger rådene nedenfor.

Krukkerne er lerkrukker som er et naturmateriale, og for at de kan klare frosten uden at springe, kræver det en lille indsats fra dig.

Derfor anbefaler vi, at du følger disse retningslinjer

  • Hullet i bunden af krukken skal være frit og må ikke tildækkes eller lukkes
  • Overskydende vand skal kunne drænes fra krukken. Dette gøres ved at fylde 1/3 af krukken op med Leca-kugler eller lignende materiale (fx små sten). Ophober der sig vand i krukken, kan det fryse og forårsage revner eller at krukken springer
  • Krukkerne skal løftes op, og må ikke stå direkte på jord eller græs om vinteren. Derfor er det en god idé at benytte krukkefødder. Disse sikrer den korrekte afstand (1 til 2 cm) for at vandet kan løbe fra krukken. Find vores LION FEET eller IRON STAND på webshoppen*
  • Bruger du underskål, skal den fjernes fra krukken om vinteren. Såfremt der samles vand i underskålen, kan det forårsage at krukken springer i frostvejr.
  • Flyt ikke krukkerne om vinteren og undgå at støde krukkerne.
  • Vær forsigtig med at vande planterne, hvis der er udsigt til frost.

*For at kunne bruge webshoppen skal du være forhandler og have et login. Få et login her.

 

 

Frost