Tre verdensmål vi har haft med på dagsordenen siden før det hed verdensmål

Vi bestræber os på at belaste mindre – dag for dag. Både miljømæssigt og socialt. Derfor arbejder vi aktivt med verdensmålene. For os er der slet ingen undskyldning for at lade være. Og så giver det tilmed en bedre mavefornemmelse, både for os og for dig.

Vi har særligt fokus på tre af de 17 verdensmål. Læs mere om mål og indsatser herunder.

Mål nr. 1: Afskaf fattigdom 

Alt for mange mennesker lever stadig i ekstrem fattigdom og kæmper dagligt med at få opfyldt deres mest basale, menneskelige behov.

Det arbejder vi målrettet på at ændre, ved at få fremstillet mange af vores håndlavede krukker hos små familievirksomheder, der har brug for arbejde for at sikre deres levebrød.

På billedet herunder ser du én af vores pottemagere in action.

 

Mål nr. 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

Ifølge Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO) var mere end 204 millioner mennesker (!) arbejdsløse i 2015.

Vores indsats mod dette mål går hånd i hånd med indsatsen mod mål nr. 1.

Ved at finde flere små uafhængige producenter, der kan hjælpe os med fremstillingen af vores krukker, er vi med til at sikre nogle anstændige jobs for flere familier.

 

Mål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion 

Økonomisk vækst og bæredygtig udvikling kræver, at vi reducerer vores fodaftryk på naturen ved at ændre på den måde, vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer på.

Derfor arbejder vi hos B GREEN kontinuerligt på at undgå brug af giftholdige materialer ved fremstiling af vores krukker.

Vi har også valgt at genanvende – både når det kommer til vores Vintage -kollektion og vores indpakning i forbindelse med fragt.

Desuden har vi en meget stærk holdning til vores tryksager (kataloger, postkort ol.), som vi får lavet hos KLS Pureprint. Her sikrer vi altid, at vores materiale bliver trykt på det mest miljøvenlige papir og med deres meget miljøvenlige trykfarve. Læs mere om vores miljøvenlige tryksager.

 

Hjælp os med at hjælpe verden.

Når du køber B GREEN -produkter, er du med til at hjælpe indsatserne på vej.