Samarbejde med KLS Pureprint

Hos B GREEN bestræber vi os på altid at foretage de mest miljøvenlige valg. Ikke kun i produktionen af vores krukker, men også når vi f.eks. trykker vores inspirationskatalog og postkort.

Derfor samarbejder vi med KLS PurePrint – et dansk trykkeri som er Cradle to Cradle –certificeret!

Cradle to Cradle betyder på dansk ”vugge til vugge”. Det er et bæredygtigt designkoncept som sikrer, at produkter skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi. Det er en af verdens mest ambitiøse miljøcertificeringer, som stiller krav til hele produktets livscyklus. Det er visionen om en verden, hvor vi er til gavn for planeten, uden at vi behøver at skrue ned for forbrug og velfærd. Den vision kigger vi med begejstring ind i, og derfor har vi valgt at samarbejde med KLS PurePrint.

Cradle to Cradle er din garanti for, at papir og trykfarver er produceret uden kemikalier og tungmetaller registreret på Banned List of Chemicals, og at kataloget hverken forurener eller bruger jordens begrænsede ressourcer, men derimod indgår i naturens egen cyklus. Den sikrer også, at de trykte produkter produceres under så miljøvenlige forhold som muligt.

Inspirationskataloget er produceret CO2 neutralt udelukkende ved brug af vindenergi. Træet til papiret kommer fra FSC skovbrug, hvor der sikres, at der ikke fældes mere træ, end skovene kan nå at reproducere.

I en Cradle to Cradle -verden er alle materialer sunde for omgivelserne og kan indgå i et gentagende kredsløb. Den verden er B GREEN en del af.

Mange af vores tryksager er faktisk så rene, at du kan spise dem. Det anbefaler vi naturligvis ikke, at du gør, da de er lavet med henblik på at du kigger på dem igen og igen og lader dig inspirere med god samvittighed.

Se katalogerne online eller nyd det, du har i hænderne.

God fornøjelse!

P.S. Vi anbefaler faktisk under ingen omstændigheder, at du spiser de trykte materiale fra os!

P.P.S. Vi arbejder aktivt med tre af de 17 Verdensmål, og dette tiltag er en del af den større indsats hos B GREEN.

 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne forhandle vores sortiment, er du altid velkommen til at skrive til os på info@bgreen.dk eller ringe til os på +458628360